Svalbard Kreativ logo
Hjem / Prosess

Vår kreative prosess

Ingen prosjekter er noen gang like.
Prosessen vår er designet for å hjelpe deg med å nå dine kreative mål. Ved å samarbeide fra grunnen av og gi tilbakemelding på hvert trinn, tar vi sikte på å effektivisere hele prosessen.
1. Lær
Vi blir kjent med deg og dine unike mål. Vi vil undersøke målgruppen din og konkurrentene dine for å sikre at det nye nettstedet og merkevaren din er relevant og on-message.

Forskningen vår vil også omfatte å diskutere primære elementer, som merkevarebygging, navigering, struktur og innhold.
2. Develop
Basert på tilbakemeldinger generert fra forskningsfasen vår, vil vi samarbeide med deg ved hjelp av trådrammer og designkonsepter. Ved å jobbe sammen fra starten kan vi oppnå dine designmål mer effektivt.

Bak kulissene vil utviklingen starte på baksiden av nettstedet ditt, inkludert oppsett av database og programvare, samt implementering av ytterligere teknologiske krav til nettstedet ditt.

Mot slutten av denne fasen vil du få tilgang til en sikker, privat server for å se fremgang og gi oss løpende tilbakemelding.
3. Implement
Når de første designkonseptene er godkjent, begynner vi å designe fronten på nettstedet ditt. Kopi, bilder eller grafikk fra klienten er påkrevd på dette stadiet.

Du vil kunne se via den sikre lenken som oppgis etter hvert som byggingen av nettstedet ditt skrider frem. Etter hvert som design- og utviklingsfasen er ferdig, vil vi teste nettstedet ditt for samsvar med webstandarder og kompatibilitet for flere nettlesere, for å sikre at det fungerer sømløst på en hvilken som helst skjerm, nettbrett eller mobil enhet.
4. Launch
Når endelig testing er fullført og nettstedet er avlogget, er vi klare til å komme i gang! Som en del av servicenivåavtalen vår, vil vi også sørge for at nettstedet ditt blir oppdatert med eventuelle oppdateringer og oppgraderinger fra leverandøren.
5. Support
Etter at nettstedet har blitt lansert, vil vi støtte deg med råd, teknisk support, vedlikehold og oppdateringer så lenge du blir hos oss, slik at du kan være trygg på at nettstedet ditt er i trygge hender.

På dette stadiet vil det også bli gitt programvareopplæring, slik at du kan oppdatere innholdet på nettstedet selv, men vi vil kunne gjøre det på dine vegne hvis du foretrekker det.

Uansett er vi her for å støtte deg.

Ta kontakt med oss

Svalbard Kreativ AS
Postboks 32
9171 Longyearbyen
© 2023 Svalbard Kreativ AS
Org.nr. 924 617 446